Een hoofdstuk sluit. Een heel bijzondere vrouw is er niet meer. Op dinsdag 22 november is op 89-jarige leeftijd Mientje Goossens-Hoevenaars, overleden. Het trieste nieuws is gedeeld door Goossens wonen & slapen. Het bedrijf deelt het volgende met de branche:

”Geboren op 7 februari 1933, getrouwd en gevestigd in Erp in november 1954 met Bert Goossens om samen een groots avontuur aan te gaan, dat is uitgegroeid tot het Goossens wonen & slapen van vandaag.

Samen zochten zij paden die niet eerder waren bewandeld om te kunnen groeien en innoveren met Goossens. Mientje gaf met haar onvoorwaardelijke liefde en aandacht veel warmte en gezelligheid binnen haar gezin met 6 kinderen, maar zeker ook aan alle medewerkers van Goossens. Die aandacht is tot op de dag van vandaag een belangrijke waarde in ons bedrijf.

Met het overlijden van Mientje sluit een hoofdstuk in de geschiedenis van Goossens. Met trots en dankbaarheid voor het harde werk, wat zij samen met haar man Bert als eerste generatie in ons bedrijf hebben gestoken, kijken wij terug. Wij realiseren ons dat we niet hadden gestaan waar we vandaag staan als zij samen dat mooie avontuur niet waren gestart.

Wij troosten ons met de gedachte dat Mientje nu eindelijk thuis is bij haar geliefde man en andere dierbaren.”

Condoleances kunnen hier worden achtergelaten.

Wij wensen familie, vrienden en iedereen die mevrouw Goossens-Hoevenaars een warm hart toedroeg heel veel sterkte toe in deze verdrietige periode.