M.O.W. 2021 van 19 tot 23 september: zorg dat u erbij bent!

Alle deelnemers kijken reikhalzend uit naar de M.O.W. in Messezentrum Bad Salzuflen van 19 tot 23 september. ”Beurzen zijn belangrijk voor het bedrijfsleven – vooral met het oog op nieuwe producten, marketingideeën en concepten. Essentieel voor de commerciële handel.

En in het bijzonder elementair voor de samenhang van deze sector. Om er te zijn als mensen elkaar weer ontmoeten! Naast de introductie van nieuwe exposanten staan interessante thema-innovaties, digitale formats en netwerkbenaderingen op de agenda van Bernd Schäfermeier en Andreas Reibchen, de organisatoren van de beurs.

Een inzicht in de plannen voor de M.O.W. 2021: nadat het M.O.W. team met de uitvoering van dit evenement in de herfst van 2020 had aangetoond dat beurzen ook in Coronatijden kunnen worden gehouden, zal de M.O.W. 2021 in een geheel nieuw licht komen te staan. De organisatoren zullen tal van beschikbare middelen aanwenden om dit branche-evenement nog toekomstgerichter te presenteren. Het allesoverheersende doel is om alle relevante spelers uit deze branche in Bad Salzuflen samen te brengen en dit evenement te verrijken met digitale formats.

Nieuw:

– Nieuw marketingpakket voor exposanten– 360-graden-Plaza in hal 12
– Uitgebreid stoffeerderij aanbod
Dit jaar presenteren zich niet alleen nationale, maar ook internationale bedrijven zoals Nicoletti, Man Wah, Romessa, Puszman, Atlantic en Spin als alternatief voor de beproefde fabrikanten.

– Nieuwe structuur en indeling van hal 5 en 6
Hal 5 en 6 in Messezentrum Bad Salzuflen krijgen een nieuw profiel met een interessant breed georiënteerd aanbod van exposanten. Onder andere bedrijven als D+N met gestoffeerde meubelen en MCA met een extra ruimte zullen op de beurs aanwezig zijn.

– Veel interessante nieuwe exposanten
Daarnaast vindt u in de andere hallen en productgroepen ook nieuwe interessante exposanten zoals Van Landschoot met hun specialiteit van boxspringbedden, of Composad, House Nordic en HMW Collection die het aanbod van vlakke meubelen en Young Living op de M.O.W. verrijken. Tot nu toe is bijna 80 % van de ruimte in Messezentrum Bad Salzuflen al bezet.

——-einde bericht———

 

Eerdere berichtgeving

Organisatie MOW: ‘M.O.W. 2020 was een succes’