Meubelbeurs Brussel beleeft een zeer goede editie. De economische voorspellingen voorafgaand aan dé meubelbeurs van de Benelux waren ietwat somber. Maar de retailer blijkt in de Europese hoofdstad toch de spreekwoordelijke knip te hebben getrokken.

Voor de beurs tekenden 216 exposanten (een groei van 47). Een korte steekproef onder deze exposanten op dinsdag -waaraan geen rechten kunnen worden ontleend- leverde het gemiddelde rapportcijfer 8,1 op. Dat is opmerkelijk hoog. Van de 25 genoteerde rapportcijfers noteerden wij slechts eenmaal een cijfer onder de 7.

Niet alleen de meubelfabrikanten en groothandels bleken zeer tevreden, ook de ‘slapers’ uit Nederland en Belgie staken hun enthousiasme niet onder ‘stoelen of banken’. Hopelijk zet de ‘revival’ van ‘Brussels by Night volgend jaar nog verder door.

Dinsdagavond zijn de Balthazar Awards uitgereikt in Brussel. Hierover meer in een ander item op uw nieuwsmedium.

Woensdag is de laatste dag in Brussel. De branche kijkt nu alweer uit naar de volgende editie. In de komende uitgave leest u een uitgebreid verslag, waarin we dieper ingaan op de in Brussel getoonde handelswaar.

 Sfeereportage 2

Vader en zoon herenigd. Na drie jaar China eindelijk weer terug in Belgie. Hans Vandendriessche is maar wat blij om zoon Bram weer aan zijn zijde te hebben. Modulax kende een geweldige beurs.

Een tevreden Erik Westland vertegenwoordigt in Brussel het Deense CASØ Furniture. U heeft erover kunnen lezen in het magazine.

  

CASØ Furniture

 

Mondiart uit Eindhoven toont vele blikvangers. ‘Dutch Woven Art’.

Stylerz / Life is a Jungle

Ook op dinsdag was het nog erg druk op de beurs, zoals hier bij het Duitse Himolla.

 

Film Himolla stand:

 

 

Rauch 

Ook bij Ducky Dons tevreden gezichten. Hier Ed Kerkmeester geflankeerd door Maurice Maissan.

Ondertussen op Brussels by Night. Van Cadsand groeit verder door en kent een zeer goede editie. Hier Edwin de Mol (o.a ex-Wonderland) en Paul van Cadsand.

Recor Bedding doet nog steeds mee hoor.

Het sportieve Revor was een van de blikvangers op Brussels by Night.

Voor de oplettende kijker: bij DBC vinden we toch nog de kwalificatie ’topprestaties’ op een foto van Ajax spelers.. Vooruit dan maar.

Dennis Poffers van Equilli was zeer enthousiast over het verloop van de beurs.

Polypreen

Ultima Slapen was ook present. Hier is Ronald Slooter hard aan het werk met het verschaffen van relevante informatie over de mooie slaapproducten van het bedrijf uit Strijen.

Overal drukte. Hier zien we o.a Oliver Biesmans hard aan de slag op de stand van Belgische wereldspeler Kreamat.

De gesoigneerde Alexander Vanraes is zeer tevreden. De CEO – eigenaar kende in Hal 5 een zeer goede editie van Meubelbeurs Brussel 2022 met ‘zijn’ Varam, een topspeler op het gebied van zitmeubelen.

De Nederlandse rot in het vak, meubelman Hans Allersma, is al jaren agent voor o.a de Belgische firma’s Theuns en Neo-Style. Met beide bedrijven kende ook hij een hele goede beurs. Hier poseert Hans op een van de best verkochte Neo-style banken.

 

&DEZ

Copyright
© 2022 Business Content Media Den Haag. Niets uit dit artikel of deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch,  op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever Business Content Media/Interior Business Magazine.

 

  Meer Meubelbeurs Brussel 2022: Balthazar winnaars en de eerste sfeerreportage (zondag en maandag)

 

Brussel, wat ben je mooi. We zijn begonnen! Sfeerreportage Meubelbeurs!

 

Balthazars uitgereikt op Meubelbeurs Brussel. Mobitec gekroond tot ‘Best of Belgium’… And the Winners are….

 

Interior Business Magazine live vlogs vanuit Brussel: bekijk ze hier!