Meubelfabriek De Toekomst gaat voor optimale bediening van haar klanten want…’nieuwe tijden vergen nieuwe inzichten’. Klanten kunnen daarom kiezen in september: gaan we naar de vakdagen in Nieuwegein of bezoeken we op afspraak de huisshow in Beesd?  

Meubelfabriek De Toekomst is al jaren een van de grote publiekstrekkers op de Woonindustrie in Nieuwegein, maar kiest ervoor om om de beurs heen ook een Huisshow te organiseren. Deze wordt gehouden van 31 augustus t/m 8 september en 28 september tot en met 9 oktober. De vakdagen in Nieuwegein zijn gepland op 13, 14 en 15 september en op 21 en 22 september.

Hans Stokvis van De Toekomst: ”Het is natuurlijk een bijzonder jaar in alle opzichten. We geven onze klanten met een uitgebreide huisshow graag de mogelijkheid om te kiezen. Als ze het ivm de Corona perikelen niet prettig zouden vinden om ons op de DWI te bezoeken, kunnen ze ons op afspraak in Beesd bezoeken. We hebben zeker geen intentie om de DWI te verlaten. We bieden gewoon meerdere opties aan want dat hoort bij nieuwe tijden. Het wordt een Huisshow in een relaxte sfeer: met voldoende tijd voor elkaar, alle ruimte en in een veilige omgeving. We doen het op afspraak wanneer het de klant uitkomt.”

Voor kopende bezoekers heeft De Toekomst een leuk presentje, namelijk een geheel automatische handgeldispenser. ”Voor een professionele ontvangst van uw klant!” Dat kopen zal er wel van komen. Hans Stokvis: ”De Toekomst presenteert een nieuw model, de Relax4U. Deze is verkrijgbaar in 4 uitvoeringen: Riva, Nova, Easy en Trento. Verder was nog nooit was een relaxfauteuilserie zo succesvol als Twice. Wij introduceren nu de opvolging: Nova genaamd. Hierover zijn we erg enthousiast want dit model is verrijkt met met nog meer mogelijkheden, functionaliteit en toepassingen ten opzichte van de Twice.

Samenwerking in de toekomst

Hoe gaat De Toekomst met het fenomeen ‘Huisshow’ om na Corona? Hans: ‘Als het bevalt, willen we deze lijn, ook na Corona, doortrekken. We organiseren onze huisshow nu alleen. Maar ik zou wel voorstander zijn om samen met een aantal andere mooie Nederlandse fabrikanten op te trekken om zo gezamenlijk klanten in beweging te krijgen om ieders huisshow te bezoeken. Een bepaalde samenwerking zou ons dus wel passen.”

Over Meubelfabriek De Toekomst

Meubelfabriek de Toekomst is een rasecht familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Al vanaf het begin van de vorige eeuw was men werkzaam in de houtindustrie waarna in 1955 officieel Meubelfabriek de Toekomst werd opgericht. Vanaf dat moment heeft men zich toegelegd op het produceren en verkopen van meubelen, voornamelijk zitmeubelen. Een zeer sterk punt vanaf het begin was de eigen ontwikkeling. ”Tot op de dag van vandaag worden alle ontwikkelingen binnen het eigen bedrijf gedaan. Zodoende blijven we toonaangevend en is men zeker van een product dat aan eisen van de huidige consument voldoet.”

Klik op onderstaande banner voor meer info over de show.