Meubelhart Beusichem: in alle opzichten bruisend!

Deelnemers en bezoekers laten samen het Meubelhart weer sneller kloppen tijdens de komende editie van de meubel-inkoopdagen in het enige echte Meubelhart van Nederland op 6-7 en 13-14 september!

Na een periode van onzekerheid en social distancing lijkt het erop dat er weer wat meer mag en kan. Daarom organiseert het Meubelhart samen met alle exposanten een ludieke actie voor de bezoekers.  De exposanten willen hiermee de bezoekers bedanken voor het vertrouwen tijdens de afgelopen periode en ze willen de gezelligheid van voor de pandemie weer terugbrengen in het Meubelhart.

Wat houdt deze actie in?

Tijdens de september editie van de meubel-inkoopdagen kan je als bezoeker je eigen bierpakketje verzamelen. Wanneer je de exposant bezoekt en een bestelling plaatst, ontvang je de zogenaamde bierbon die je bij de uitgang in kan leveren voor een (speciaal)biertje dat de betreffende exposant persoonlijk heeft geselecteerd. Hoe meer bonnen, hoe meer biertjes die netjes worden verpakt in een tray zodat je het makkelijk mee naar huis kan nemen.  Iedere bezoeker stelt op die manier een eigen bierpakketje samen, op basis van zijn/haar inkopen. Het nuttige en het aangename gaan weer samen in Beusichem!

Uiteraard is een bezoek aan het Meubelhart nog steeds ten alle tijden veilig, ook wanneer er alsnog een aantal maatregelen moet worden getroffen naar aanleiding van de beslissingen van de regering.

Dus kom naar de meubel-inkoopdagen van Meubelhart Beusichem voor de nieuwste meubelen en de fijnste biertjes! Proost!