Voor Wildeboer & van der Weide (W&W Furniture) was het afgelopen jaar een jaar met uitdagingen maar met de nieuwe verkoopmanager Gerben Groener in de gelederen verwacht het bedrijf uit Hoogeveen de groei die vorig jaar werd vastgehouden nog langer te laten voortduren. Dit doen de Drenthen met een brede collectie zitmeubelen en tafels waarvan de nieuwste modellen te zien zijn tijdens de voorjaarsdagen van het Meubelhart Beusichem.

2023 was voor W&W Furniture een zeer bewogen maar positief jaar. Interne wisselingen en ziektes hebben het niet altijd makkelijk gemaakt. Op logistiek gebied heeft het bedrijf een uitbereiding van het wagenpark kunnen realiseren, op deze manier heeft men in Hoogeveen het transport nog meer in eigen hand. Gerben Groener: “Ondanks deze problematiek hebben we toch kunnen realiseren dat onze levertijden zich weer op een normaal niveau bevinden. Deze waren dankzij de uitloop van de Covidperiode nog steeds niet op niveau. De groei die we daar gerealiseerd hebben kunnen we nog steeds vasthouden. Daarmee hebben we het jaar positief af kunnen sluiten. Er is zelfs weer ruimte ontstaan voor verdere groei.”

“Ons doel is om een nog betere partner te worden voor onze klanten, met een bredere collectie waarbij de prijs-kwaliteit verhouding klopt.”

Veel ervaring
Op de vraag wat het bedrijf wil realiseren in dit jaar antwoordt hij: “We willen in 2024 zeker continueren wat we opgebouwd hebben, omdat we productieruimte over hebben zijn we nog op zoek naar verdere groei. Na het vertrek van Niels Lip ben ik nu de nieuwe verkoopmanager. Na een periode van bijna 12 jaar met veel plezier en passie bij Maxfurn te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb behoorlijk veel ervaring in de branche zowel in retail als bij een groothandel en daarom ziet het bedrijf me als een grote aanwinst. Samen zullen we proberen verder te bouwen en in 2024 meer structuur aan te brengen in ons bedrijf en verdere professionalisering te bewerkstelligen waar dat nodig is.”

Een nog betere partner
Verdere uitdagingen voor dit jaar ziet Gerben in het optimaliseren van de relatie met de klanten: “Ons doel is om een nog betere partner te worden voor onze klanten, met een bredere collectie waarbij de prijs-kwaliteit verhouding klopt. En een groot deel van deze collectie aan te bieden die direct uit voorraad leverbaar is. Via Quick Delivery en wellicht in de toekomst met dropshipment mogelijkheden.” Tijdens de voorjaarseditie van het Meubelhart Beusichem laat W& W Furniture vooral zien waar ze goed in zijn: “Nieuwe banken en stoelen met modelleringen van deze tijd en vele stofmogelijkheden. Onze mango series tafels en kasten die in ons Quick Delivery programma al zijn opgenomen.”

Thuis in Beusichem
Waarom staat het bedrijf uit Hoogeveen in Beusichem? “Wij zijn al jaren een trouwe exposant van het Meubelhart, en voelen ons hier dan ook echt thuis. Hier staan ook meerder exposanten waar  winkeliers en inkoopgroeperingen blij van worden. Hier staat nog altijd de handel zoals men van oorsprong gewend is. Iets waar we ons bedrijf zeker graag tussen zien staan.”

Meubelhart Beusichem 2024: aantrekkelijk totaalaanbod voor het middensegment: Oost West, Beusichem best

Op 29 en 30 januari en 5 en 6 februari vinden de voorjaarsdagen plaats van het Meubelhart Beusichem. Een inkoopmoment bij uitstek voor woonwinkeliers uit het middensegment van de markt. De exposanten zetten weer hun beste beentje voor en tonen hun nieuwste modellen en collecties in zitmeubelen, kasten, relaxfauteuils, tafels, (eetkamer)stoelen, bedden en andere producten voor het interieur. Het Meubelhart is en blijft het vertrouwde adres voor het bekijken en inkopen, de twee maandagen en dinsdagen zijn nog steeds data die in de agenda van iedere woonwinkelier en andere interieurspecialisten genoteerd staan.

Deze editie kunt u weer inspiratie opdoen en de nieuwste collecties en modellen bekijken en inkopen bij topbedrijven als Eurogros, Hjort Knudsen, Koopmans Meubelen, Wildeboer & van de Weide (W&W), Sit Design, Mecam, NeoStyle, Van der Drift Meubelen, Lenselink Furniture, Vilmers en Zitform, New Ambiance / JC Living, Wiemann, RV Design en Beside Rugs. Zoals gebruikelijk wordt de inwendige mens niet vergeten in het Meubelhart en kunnen de bezoekers rekenen op winterse traktaties tijdens het inkopen voor het voorjaar.

Als extra attentie krijgen de bezoekers aan het Meubelhart Beusichem per exposantenhal een borrelplankje met lekkernijen aangeboden ter herinnering aan hun bezoek tijdens de voorjaarsdagen.