De nieuwste editie van Interior Business Magazine is uit. In deze editie louter Interior Business VIPS, lees: meubelkanonnen. We interviewden Hans Lensvelt, een vriend van de show. Hij kijkt terug op de samenwerking met enkele ontwerpers van de Lensvelt collectie en kondigt zijn pensioen aan. Na 40 jaar meubelbranche vindt Hans het tijd om terug te treden en zich te concentreren op andere activiteiten: ”Ik stop op het hoogtepunt: het bedrijf staat er goed voor, ik heb onlangs met veel plezier de showroom in Breda opnieuw ontworpen en daarin wil ik mezelf verder ontwikkelen.” In dit nummer een zeer uitgebreide reportage.

Ook Bart Goossens, CEO van Goossens, het meubelconcern dat volgend jaar zeventig jaar bestaat, werkte mee aan een exclusief interview over de strategie van Goossens: “Als er besluiten genomen dienen te worden, stellen we eerst de vraag: ‘Is dit goed voor onze medewerkers? Helpt dit onze klanten in hun woongeluk? Is dit goed voor de continuïteit van ons bedrijf? En ‘draagt dit bij aan onze duurzaamheidsambities?”

Deze editie van Interior Business Magazine is alweer het tweede nummer in acht dagen. De eerste editie stond in het teken van de voorjaarsbeurs in Beusichem. Nu gaan we -aan de vooravond van de voorjaarsbeurs die as zondag aanvangt, uitgebreid in op het 30-jarig jubileum van De Woonindustrie. We interviewden Commercieel Manager Jan Hogenkamp, mede-eigenaar Edwin Loeff (”Onze huurders zijn de motor waarop alles draait.”), retailers, projectinrichters en exposanten in en over het centrum.

Een van die exposanten is Interstar. Het sympathieke bedrijf uit Assen -met een uitgebreide collectie van prachtige kasten, wandmeubels, boekenkasten, elektrische haarden en nog veel meer- vaart vol vertrouwen voort op de huidige koers van meer doen met minder dealers. In dit extra dikke nummer leest u een uitgebreide reportage aan de hand van een interview met Algemeen Directeur Dick Leenheer: ”Onze samenwerking met en ondersteuning van dealers is alleen maar intensiever en dus beter geworden.” Ook spraken we DWI exposant van het eerste uur Dat Zit! / Skalma. Een verhaal over zweefvliegen, Telekids en heel veel bezoekers…

Dit en nog veel meer in deze beurseditie.

Nog geen abonnement en wil je deze editie toch ontvangen? Mail linda@businesscontentmedia.nl.

In de volgende (maart)uitgave van Interior Business Magazine krijgen onze abonnees het 200 pagina’s tellende, werkelijk prachtige boek ‘Belgian Furniture‘ bijgesloten dat wij hebben gemaakt in opdracht van -en in nauwe samenwerking met- Belgofurn / Fedustria!

Dus… zorg dat je op die verzendlijst staat!

 

 

Gerelateerd magazine nieuws

Nieuwste editie van Interior Business Magazine is verschenen. ‘We gaan beginnen!’