Geert Wessels, oprichter van het software bedrijf Unlit, meldt dat Unlit nu in zee gaat met Comafin. Wat is Comafin? “Misschien zegt je de naam Comafin niet direct iets, maar dat is de franchiseorganisatie en tevens het snelst groeiende formulehuis in de woninginrichting branche in Nederland en België. Met onder meer formules als Thuisin – Mooi wonen, Aanhuis.nl | Woninginrichting en de Woonspecialist.”

“Al sinds dag 1 zijn er winkels aan het tekenen met onze software. Ook al waren er nog maar enkele merken aan boord en waren de functies nog beperkt. Inmiddels werkt het overgrote deel van alle winkels met de software en zijn we trots op de samenwerking met Comafin. Razendsnel interieuradvies geven en de klant (direct) overtuigen, dat is waar Unlit Studio maximaal tot zijn recht komt. Inmiddels zijn we ook gestart met de ontwikkeling van een koppeling met LogicTrade. Daarmee kunnen winkels hun prijsdata ophalen en offertes vullen.”

De reactie van Comafin op deze samenwerking: “Onze samenwerking met Unlit Studio tilt de ervaring voor klanten bij Thuisin – Mooi wonen, Aanhuis.nl | Woninginrichting en de Woonspecialist naar een heel nieuw niveau! Stel je voor: je kunt je nieuwe interieur al zien, voordat het gerealiseerd is. Met UNLIT maken we dit mogelijk. Voor klanten die het lastig vinden om hun nieuwe interieur voor zich te zien aan de hand van stalen, biedt dit programma een onschatbare toegevoegde waarde. Bij de Comafin Groep streven we er altijd naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, en met dit 3D-programma doen we dat!”