You’ve got to showUP! Geheel in traditie met de afgelopen herfstedities van showUP lanceert MONDiART wederom een hele nieuwe, Scandinavische collectie genaamd MiiKS. De collectie is ontworpen door stylisten Inge Schuller en Sharon Roest die vorig jaar de ontwerpwedstrijd, in samenwerking met BNS, wonnen.

Na maandenlang fotograferen, tekenen en ontwerpen is er een prachtige collectie ontstaan, waarbij een aantal kernwaarden de basis vormen van de uiteindelijke designs. Gebaseerd op onder andere Scandinavische folklore, natuur en ingetogen kleurgebruik is er een fantastische collectie wanddecoraties, kussens en vloerkleden ontstaan dat past in alle interieurstijlen.

Op de eerste dag van showUP zal om 11 uur de officiële lancering van MiiKS plaatsvinden. Inge en Sharon zullen niet alleen het stralende middelpunt zijn van hun collectie, zij presenteren deze ook graag zelf aan de geïnteresseerde bezoeker. Laat je inspireren en informeren over de totstandkoming van de MiiKS collectie, je bent van harte welkom.

Naast deze nieuwe collectie presenteert MONDiART diverse nieuwe kunstwerken. Nieuw werk voortkomend uit bestaande samenwerkingen, maar ook heel nieuw werk. Samen met textielontwerpster Irene van Ophoven is er een prachtige serie wanddecoratie ontworpen. Een unieke collectie van velvet art, karpetten en kussens. Ook de door designer Geeske van de Molengraft ontworpen werken zijn spectaculair. En beeldend kunstenaar en lifecoach Anneke van Lee zegt het met de woorden van Ellen te Brake!

Genoeg redenen om MONDiART te bezoeken tijdens showUP op 4 en 5 september, in de Brabanthallen van ’s Hertogenbosch.