Per 1 januari 2024 komt Fred Neuwald de gelederen van bert plantagie versterken. Daarmee haalt de onderneming een branchekenner met zeer veel ervaring naar Cuijk. Het zakelijk terrein van de nieuwe CCO bestaat uit de gebieden Sales, Productontwikkeling en Marketing,
met het accent op de DACH-regio. Op de foto de bekende stoel Tibbe van bert plantagie.

Fred Neuwald werkte lange tijd voor Segmüller en staat tot en met 31 december 2023 onder contract bij Begros, als inkoopdirecteur. Zijn nieuwe aanstelling is onderdeel van een herstructurering bij bert plantagie, bedoeld om de succesvolle groei van de afgelopen jaren verder uit te bouwen en de positie van het merk te verstevigen. Fred Neuwald neemt een deel van de taken van Mirjam Snapper over, die de organisatie onlangs heeft verlaten voor een andere uitdaging binnen de branche.

Eigenaar Bert Plantagie verheugt zich op een nieuw hoofdstuk: “Ik ken Fred Neuwald al meer dan 15 jaar via de andere kant van de tafel en ben ervan overtuigd dat we met dit gezamenlijke besluit een belangrijke stap hebben gezet op weg naar een toekomstbestendige onderneming. Ik kijk ernaar uit om samen het DNA van het bedrijf te versterken en het merk bert plantagie verder te ontwikkelen.”

Op de IMM in Keulen (14-18 januari) is er de gelegenheid om Fred Neuwald persoonlijk te leren kennen, in hal 4.1 op stand C059. Sandra Troost, Marketeer bij bert plantagie, zal ook in Keulen aanwezig zijn ter kennismaking. Zij gaat de Nederlandse buitendienst namelijk verder versterken, naast Max Verstegen (Sales Officer) en onder leiding van Peter van Schie (Brand Director).