Tijdens Destination: Design waren ze al te zien. De Baani eetkamerstoelen ontworpen door Sylvains Willenz en de grotere versie van de tafel Toveri van Studio Truly Truly.

De eetkamerfauteuil Baani combineert een elegante uitstraling met sfeervolle stoffeerdetails. Een geplooide strook over het midden van de rug biedt een rijk contrast en biedt Baani een hoge aaibaarheidsfactor, waardoor je de fauteuil het liefst niet meer uitkomt. Klare, grafische lijnen liggen bij de ontwerpen van Willenz aan de basis van uitgekiende gebruiksproducten. Eenvoudig en krachtig, zoals hij met Baani laat zien. Baani is er met of zonder armleuningen, de stoffering van de armleuningen volgt de zitting en er is keuze uit meerdere onderstellen: Twist (met wieltjes), Cruz (met draaivoet) of massief eiken poten (Palo).

Binnen de vormgeving van de Toveri tafel-familie van Leolux, ontwierp Studio Truly Truly ook een luxe eetkamertafel. Naar analogie van de salontafels, speelt de Toveri eetkamertafel een spel van zachte vormen en harde materialen, van schaduwen en rondingen. Op de stalen bodemplaat en twee afgeplatte dragers, rust een royaal blad in natuurlijk hout of chique Ceramic. Een tijdloze, luxe eetkamertafel als eyecatcher in je interieur. Leverbaar in de maten 115×115, 128×128, 180×110, 220×120 en 260×120 cm.