In de collectie bedtextiel van Auping staan komend voorjaar verschillende pastelkleuren centraal. De beddenfabrikant uit Deventer gebruikt zowel vrolijke patronen als meer tijdloze dessins. Roze, geel, blauw en groen komen in veel prints terug.

Vernieuwing is te vinden in Congo, een stonewashed overtrek gemaakt van 50% linnen en 50% katoen, afgewerkt met een jeansstiksel. De circulaire bedrijfsvoering van Auping wordt doorgevoerd naar de verpakking van de dekbedovertrekken: deze is komend seizoen voor het eerst volledig duurzaam. De verpakking is gemaakt van PET en FSC-gecertificeerd papier dat met milieuvriendelijke inkt is bedrukt. PET is een kunststof die keer op keer gerecycled kan worden. Hierdoor is het minder milieubelastend dan PVC, het materiaal dat voorheen werd gebruikt voor de verpakkingen. Vanaf het najaar van 2019 komen ook de hoeslakens in een duurzame verpakking.

De voorjaarscollectie is vanaf maart 2019 verkrijgbaar bij alle Auping Plaza’s, geselecteerde Auping dealers en online in de webshop van Auping.