Na overleg met de exposanten heeft de organisatie van de Partnertage Ostwestfalen besloten de datum van de beurs te wijzigen naar maandag 1 tot en met woensdag 3 april 2025 in Bad Salzuflen. Tegelijkertijd zijn de Möbelmeile Frühjahr en de showroom van Musterring geopend.

“Na de afgelopen editie hebben we gesproken met partijen uit de markt en na intensief beraad hebben we besloten de beurs te verschuiven naar begin april”, aldus de organisatie. “De nieuwe datum betekent voor ons een aanpassing van het beursritme maar het synchroniseren met de twee andere evenementen biedt voordelen voor de bezoekers en voor de handel. Er zit voldoende tijd tussen april en de voorafgaande najaarsbeurzen en is ook een goede test voor de beurzen in september. We kunnen gezamenlijk op korte termijn accenten plaatsen voor de zomer en het najaar van 2025.”

De Partnertage Ostwestfalen bestaan sinds 2012 en had van oorsprong een nadruk op jong wonen. De beurs heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een platform met een breed aanbod voor meerdere marktsegmenten en doelgroepen. Tot nu toe was de beurs altijd in het eerste kwartaal van het jaar. Met het verplaatsen naar april is de timing beter volgens de organisatie met een plaats op de agenda na Meble Polska in februari en de Aziatische beurzen in maart. Door tegelijk met de Möbelmeile en Musterring te gaan zitten biedt het meer efficiëntie voor de bezoeker op de overvolle beursagenda. Een stap vooruit voor de markt, zo meent men in Bad Salzuflen.

Zoals bekend biedt het beurscomplex van Bad Salzuflen gratis toegang, gratis parkeren, gratis catering, goede bereikbaarheid en een prima platform voor netwerken en het plaatsen van orders. De beurs is op 1 en 2 april geopend van 9 tot 18 uur, op 3 april van 9 tot 16 uur.

www.partnertage-ostwestfalen.de