Een gehavend jaar is voorbij gegaan, optimisme ligt echter weer voor ons en dankzij de vaccinatieprogramma’s in verschillende Europese landen en daarbuiten gloort er een geleidelijke normalisatie van leven en zakendoen. Zo begint de Belgische beurs Decosit de aankondiging dat de beurs dit jaar gaat plaatsvinden op 5 en 6 oktober in Brussel.

Eigenlijk stonde de editie gepland voor juni, maar dit komt te vroeg om er zeker van te zijn dat exposanten en bezoekers gevrijwaard blijven van het alomtegenwoordige virus. Vandaar de keuze om door te schuiven naar de herfst. Dit maakt het volgens de organisatie mogelijk om alsnog noviteiten te presenteren als exposant en deze in te kopen als bezoeker van de vakbeurs Decosit. Het is de bedoeling dat het een volledig fysieke beurs gaat worden, net als in de tijd van voor COVID-19.

“We gaan uit van een all-in, geen gedoe uniform stand concept dat tot nu toe tot veel tevredenheid heeft geleid. Niet alleen omdat het betaalbaar is maar ook omdat bij deze unit de nadruk meer op de producten ligt dan op de standbouw. Hal 10 van de Brussels expo biedt de beurs en de branche, naast alle benodigde gemakken, een prettige, moderne en vernieuwende accomodatie.” De organisatie garandeert dat geregistreerde deelnemers geen kosten hoeven te betalen mocht de editie in oktober ondanks alle maatregelen voor schone handen en afstand houden alsnog niet doorgaan.

www.decosit.brussels is de site voor updates over de beurs en de deelnemende bedrijven.