Leolux is een dynamisch familiebedrijf met 350 medewerkers, dat een belangrijke positie inneemt op de Europese markt voor designmeubelen. In de fabriek van Leolux in Venlo produceren echte vakmensen al meer dan tachtig jaar hoogwaardige zitmeubelen. Eigenzinnig en kleurrijk, ontworpen door internationale designers en uitgevoerd naar de persoonlijke wensen van de klant.

De afdeling productontwikkeling zorgt dat de nieuwe Leolux designs tot leven komen en gereed gemaakt worden voor productie. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een inspirerende en ervaren manager voor de functie van:

Hoofd Productontwikkeling

In deze functie geef je leiding aan de afdeling Productontwikkeling en zorg je dat de diverse disciplines optimaal worden ingezet voor het beste resultaat. Daarbij schakel je moeiteloos van details naar het grote geheel en vice versa, waarbij je rekening houdt met de diverse stakeholders. Het maken van de juiste keuzes in de verschillende project-stadia is cruciaal. Als Hoofd Productontwikkeling neem je deel aan diverse overlegstructuren en ben je ook in staat om als bruggenbouwer te acteren.

Functie-eisen

• Minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in een technische richting;
• Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie in een bedrijf met een eigen product en productieproces;
• Je bent sterk in het aanbrengen van structuur met behoud van flexibiliteit. Je hebt een integrale blik, bent innovatief en weet ideeën om te zetten in concrete acties en resultaten;
• Je hebt ervaring met het bevorderen van horizontale samenwerking;
• Als ervaren leidinggevende beschik je over de competenties om je eigen afdeling op inspirerende wijze aan te sturen en een optimale bijdrage te leveren aan de strategische doelstellingen van de organisatie;
• Je beschikt over een gezonde dosis humor en goede sociale eigenschappen.

Interesse?

Klik hier om de volledige vacature te lezen. Daarna nodigen wij je graag uit om direct via de website www.avance.jobs op deze vacature te reageren. Je vindt de functie terug onder vacaturenummer 13728. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Lanny Roest of Estelle van Soolingen, bereikbaar via telefoonnummer 077-3522222.