Alweer een nieuwe exposant voor Daily Trade Fair Venlo: Emerald Eternal Green B.V. Emerald Eternal Green B.V. wil de wereld vrolijker en kleurrijker maken met kunstbloemen- en planten die niet van echt te onderscheiden zijn. ”Zo natuurgetrouw,  je moet het voelen om het te geloven. Dat is het Emerald- effect.”

Harm van Raaij van Daily Trade Fair Venlo: ”De kunstbloemen en -planten van Emerald vinden dagelijks hun weg naar bedrijven over de hele wereld. We zijn trots op het feit dat Emerald kiest voor Daily Trade Fair Venlo. Hans van de Kerkhof, Stefan Kluijtmans, Joel van de Kerkhof en alle collega’s van Emerald, van harte welkom op Daily Trade Fair | Venlo!”

https://www.eeg.nl/

Over Daily Trade Fair Venlo

Quality time for home, gift and garden professionals

”Een prettige inkoopsfeer en volop inspiratie zorgen ervoor dat bezoekers van de Daily Trade Fair niet het gevoel hebben dat ze aan het werk zijn. Bezoekers parkeren op ons riante parkeerdak, recht voor de deur. Binnen worden zij gastvrij ontvangen door onze hostess en beginnen de dag met een lekker kopje koffie. Op hun gemak doen zij hun inkopen met behulp van de Daily Trade Fair app. Zij hebben keuze uit de nieuwste producten van vooraanstaande leveranciers. Bekende merken en nieuwe labels, hier vinden ze alles op één locatie. Bezoekers scannen zelf hun producten, en bij vragen is er deskundige hulp aanwezig. Er is volop inspiratie en vanzelfsprekend bij ieder bezoek weer iets nieuws te ontdekken.”

Geen parkeerkosten, geen overvolle shuttlebussen, geen entree of hoge cateringprijzen. Gewoon gastvrij inkopen.

Wanneer?

Dat bepaalt de klant zelf, want de Daily Trade Fair is 7 dagen per week geopend. En als een klant iets wil nabestellen is dit natuurlijk mogelijk. Dat kan eenvoudig via de Daily Trade Fair app, want deze is altijd en overal te gebruiken.