In 2017 maakten wij kennis met de Mart Visser Carpets collectie en in 2018 lanceerden wij een lijn interieurstoffen, Mart Visser Designs to Decorate, die wij ontwikkelden in samenwerking met couturier Mart Visser.

De Mart Visser Carpets collectie is een exclusieve lijn stijlvolle vloerkleden bestaande uit 9 items verkrijgbaar in standaard maten maar ook op maat gemaakt. De basislijn interieurstoffen Designs to Decorate bestaat uit 41 stijlvolle items gepresenteerd in een collectie van 34 hangers. De items variëren van crushed velours, verduisterend tot transparant- en mesh items. Allen met een uitgesproken Mart Visser stijl. Inspiratie voor deze items haalde hij onder andere uit zijn Art Work, maar ook het gebruik van specifieke structuren en materialen uit zijn couture lijn waren een bron van inspiratie.

De collectie Designs to Decorate is nu naar wens uit te breiden met 2 aanvullingsseries:  de serie Mart Visser Paris Rideaux en de serie Mart Visser Winter launch ’21/’22. De collectie Mart Visser Carpets is nu uit te breiden met twee nieuwe items; ICXS en MAGIC tevens zijn de items Vernon en Prosper uitgebreid met geheel nieuwe kleuren