Eisen die aan een bank worden gesteld zijn erg verschillend. Zitcomfort is echter voor iedereen belangrijk maar ook voor iedereen anders. Voorop staat: iedereen die een bank aanschaft, wil er lekker op zitten. Dat is niet aan leeftijd gebonden. Dit zegt Rolf Benz als introductie voor de nieuwe bank EGO.

EGO heeft verschillende zitdieptes en zithoogtes en de zit- en rugkussens zijn er in drie uitvoeringen. “Met Rolf Benz EGO, made in Germany, kun je je bank geheel naar eigen behoefte configureren”, aldus de Duitse fabrikant die in Indiase handen is.

Dit houdt niet op bij de stof- of leerkeuze, de kleur en het materiaal en vorm van de pootjes. Maar ook kun je de bank personaliseren door te kiezen uit vier zitdieptes en de traploos verstelbare zijdelen. Daarnaast kun je kiezen uit drie varianten in zitcomfort – het comfort “Hard” met een klassieke harde sandwichconstructie, het comfort “Medium” met harde constructie en een zachte viscose-afdekking en het nieuwe comfort “Lounge plus”, dat zacht zitten combineert met een rustiger oppervlak.

Meer informatie bij: www.rolf-benz.com