Onlangs vierde Ontwerpbureau Reiters de tiende verjaardag en reflecteerden de oprichter en zijn rechterhand op de successen en ontwikkelingen van afgelopen jaren. “Het gaf ons inzicht in waar we staan en waar we naartoe willen. Wij, Tim Reiters, oprichter en gezicht van het ontwerpbureau en Adriaan Wings, medewerker van het eerste uur, de rechterhand van Tim én stille kracht van het bedrijf. Samen maakten we de groei van Ontwerpbureau Reiters door en daarom kiezen we nu voor de volgende fase van de design studio.”

Tim vertelt, “Voor mij voelt Adriaan al lange tijd als partner. We vullen elkaar op zowel zakelijk als persoonlijk vlak aan en zijn het op esthetisch gebied altijd eens. Per 1 januari 2023 is het partnerschap formeel en gaan we verder onder de naam REITERS WINGS. Onze nieuwe naam weerspiegelt ons duurzaam verleden en mooie toekomst.” Adriaan, “Ik ben trots om als partners verder te bouwen aan de nationale en internationale positie van ons bedrijf, 2023 wordt een spannend jaar!”.

REITERS WINGS is een full service interieur- en design studio. “Met oog voor elk detail en een collaboratieve aanpak ontwerpen we unieke hoogwaardige totaalconcepten volledig op maat en aangepast op de behoeftes van de klant. Ons portfolio bestaat uit diverse nationale en internationale bedrijven, maar ook binnen de regio zijn we nog altijd zeer actief.” In 2023 staan een aantal prestigieuze projecten op de agenda waarmee het subtiel signatuur van Reiters Wings blijft groeien. Tim, “We zijn dankbaar voor de kansen van afgelopen jaar en kijken er naar uit om in dit nieuwe jaar onze ambities verder te realiseren”.