In de afgelopen lockdown heeft Mark van Til de Topform brandstore in Alkmaar geopend. De Topform brandstore is gevestigd in het pand van Van Til Interieur met een eigen ingang. Mark is enthousiast over het concept en de nieuwe winkel. 

In Topform ziet hij veel potentie. De kwaliteit is goed en het is exclusief. Daarnaast wordt er veel geïnvesteerd in de naamsbekendheid middels advertenties zowel online als offline. Zo heeft de winkel tijdens de lockdown veel afspraken kunnen maken. De consument reageert verheugd op de nieuwe manier van presenteren. Topform verkoopt zich door de juiste presentatie vanzelf.

Ook de medewerkers van de store zijn enthousiast. “Het merk bestaat al enige tijd en het is een mooi merk om mee te werken”, aldus Félice de Graaf medewerker bij de Topform brandstore. Het spreekt vooral de consument aan door de diversiteit. Naast tafels, stoelen, kasten, lampen zijn er ook banken. Daarin is weer een grote variëteit, zoals veel keuze in verschillende modellen en stoffen. De consument wordt met name positief verrast door de goede kwaliteit en het design voor een betaalbare prijs.