Paul Berden, algemeen directeur bij Berden mode, wonen & meer, Pot Interieur en franchisenemer van 7 Auping Plaza’s heeft Matser overgenomen.

Paul: ”Met trots kan ik mededelen dat we per 1 januari 2023 een nieuw filiaal hebben mogen verwelkomen in Wageningen, genaamd Matser. De activiteiten van de winkel worden onder hoede van de familie Berden en familie Matser in persoon van broer, Jan Matser, en zus Ariënne Matser, voortgezet. De winkel blijft op het vertrouwde adres aan het Plantsoen bestaan en ook de naam Matser zal niet uit het straatbeeld verdwijnen.”

De overname betekent een volgende stap om de positie van Berden in de omgeving Gelderland te versterken. ”We zijn samen goed voor 250 jaar ervaring. Met Berden zijn we in 1902 ontstaan en uitgegroeid tot een keten van winkels en warenhuizen en staan onder andere bekend om onze design meubelen.” De winkel van Matser werd in 1892 geopend en is ontwikkeld tot een specialist in Scandinavisch design en hedendaags wonen.

”We zijn zeer verheugd dat het familiegeluk nu verder wordt uitgebreid naar de provincie Gelderland. Met deze overname wordt kennis en ervaring samengebracht en staan we voor een nóg betere klantbeleving in de toekomst. We kijken er enorm naar uit.”