De Meubelbeurs Brussel is het uithangbord voor de Belgische industrie. Jaarlijkse vaste waardes zijn bedrijven als Mecam, Meubar, Passe-Partout, Rom, Mintjens en meer. De organisatie van de Meubelbeurs komt deze week met een lijstje nieuwe namen die een bezoekje extra de moeite waard maken. In hall 3 gaan Max Divani en Franco Ferri elk hun eigen weg, met elk een erg ruime stand. Daarnaast zijn ook Altoni en New Trend Concepts twee nieuwe Italianen. In Square (het beursonderdeel met design) zijn Mark Oliver en Dizz Concept twee nieuwe namen. In hall 4 vind je maar liefst drie nieuwkomers uit Griekenland: Laïc (kasten), Gyllos (tafels & stoelen) en Kitwoord (meubelen). Verder zijn ook Steinpol, Vilmers, Releazz, Albea en Terraneo nieuw op de exposantenlijst.

In hall 5 verwelkomen we Lievens, die een stand neemt samen met Confortluxe. Ook in Brussels by Night in hall 6 twee Griekse namen: Candia en M&G. Verder zijn er vooral in het bedlinnen interessante nieuwkomers: Duvatex, Mia Zia en De Witte Lietaer. En Axbro brengt bijzondere pootjes voor boxsprings, zodat u als winkelier ook eens iets anders aan de klant kan voorstellen.

Veel nieuwe namen ook in hall 8. Uit België hebben we Kasaïs, Igor Home Interiors en Credendo+, uit Nederland komen Living Furn, Brix, Light&Living en House of Sakk voor het eerst naar Brussel. Uit Duitsland komt Sit Möbel. En met Artesano en Tora Brasil hebben we zelfs twee nieuwe Braziliaanse exposanten!

In de Patio is Sticky Lock nieuw. Zij zijn gespecialiseerd in augmented reality voor de meubelsector. Zeker iets om naar uit te kijken dus! In hall 9 tenslotte tonen ICatchers, Hygge Design, Cadraven, MA Salgueiro, Soft Naert en Gave zich voor het eerst in Brussel.