Passe Partout steekt de winkeliers een hart onder de riem. Dirk Steenbeke: ”Het hele Passe Partout team wenst al onze Belgische partners van harte héél veel succes bij de heropening van de winkels op maandag. Ook onze Nederlandse partners wensen wij sterkte en succes in deze moeilijke en ongewone tijden. Go for it! Samen kunnen we dit!”

Dirk Steenbeke, hier op de IMM Koln 2020

De Passe Partout medewerkers in Temse zullen vanaf maandag de werkzaamheden in een hogere versnelling hernemen.
Dirk: ”De mensen werken voorlopig nog steeds van thuis. Ze staan wel 100% telefonisch en per mail ter uwer dienst. We zijn heel blij om als team terug aan de slag te kunnen gaan. We hebben elkaar gemist, en we hebben ook u gemist.”

Huisshow

De Passe Partout huisshow die gepland stond op 7, 8 en 9 juni is uitgesteld, maar vindt zeker plaats. De show staat nu gepland op 28 juni t/m 1 juli. Dirk Steenbeke: ”Begin juni lijkt plots erg dichtbij voor onze geplande huisshow.Voor de gezondheid van onze klanten en onze eigen medewerkers vinden we het veiliger om nog enige uitstel in te bouwen. Daarom hebben we beslist om onze huisshow te verplaatsen naar 28-29-30/6 en 1/7. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat de nodige maatregelen getroffen worden om de huisshow in een veilige en geruststellende omgeving te laten doorgaan. Meer info hierover volgt.”

Dankbaar

”Meer dan ooit zijn we onze klanten dankbaar om alle enthousiaste reacties en intense samenwerking. Zoals u weet nam 2020 voor Passe Partout een vliegende start op de beurs van Keulen én tijdens de vakdagen van De Woonindustrie in Nederland. Niemand kon toen voorspellen wat de maanden erna ons en uzelf brengen zouden. Tijdens de crisis periode werd er met man en macht in onze productie gewerkt om alle bestelde meubelen zoveel mogelijk op tijd klaar te krijgen. Door de sluiting van België, Frankrijk en Duitsland en doordat sommige toeleveranciers ad hoc stopten met aanleveren van grondstoffen, was de productieplanning enkele weken onzeker, waarvoor onze excuses en dank voor het begrip dat u in deze periode gehad heeft. Vandaag hebben we zo goed als alles op de rails en zullen de uitleveringen terug op reguliere basis gebeuren.”

Coffee Table Book 2020

Ze hebben alles behalve stil gezeten bij Passe Partout. Ook het gloednieuwe Coffee Table Book 2020-2021 is bijna klaar.
Dirk: ”We zijn er weer meer dan trots op en kunnen niet wachten om jullie te laten meegenieten. De nieuwste inspirerende interieurfoto’s en de vele feel-good lifestyle artikelen hebben van het boek weer een échte Passe Partout creatie gemaakt en we stellen hem u graag voor op onze komende huisshow.”

Terugkijken: Huisshow 2019

Smullen bij Passe Partout