De Collec(t)able meubellijn is een collectie tafels die ontworpen is om zowel, stijlvol als functioneel te zijn. De tafels kunnen perfect met elkaar gecombineerd worden, waardoor je een samenhangende en stijlvolle look kunt creëren. De collectie is tentoongesteld tijdens Maison & Objet en Salone del Mobile en staat momenteel in het ETC design center in Culemborg.

De Collec(t)able collectie bevat zowel rechthoekige als ronde tafels. De bladen van de tafels zijn gemaakt van milieubewuste materialen, zoals bamboe, seleniet en stro-inlegwerk en zijn voorzien van een geometrisch patroon.

Stro-inlegwerk is een zeer unieke en speciale ambacht. Elke stro wordt met de hand gesneden voordat het in koud en warm water wordt geweekt. Daarna wordt de stro met de hand gestreken en gekleurd in een bad. Door het strijken krijgt het een prachtige kleurverloop, wat deze tafels absoluut bijzonder maakt.

Door verschillende soorten tafels te combineren met verschillende soorten tafelbladen, creëer je eenvoudig een unieke look. De meubellijn biedt volop mogelijkheden voor maatwerk, waarbij de afmetingen en kleuren volledig kunnen worden aangepast naar wens van de klant. De mogelijkheden zijn oneindig!

Pieter Adam is de internationale lijn met exclusieve verlichting, accessoires en meubels van VOF Lumière. Lumière is een familiebedrijf dat al bijna 60 jaar klassieke en tijdloze verlichtingsarmaturen levert.