Waarschijnlijk sprong menigeen een gat in de lucht toen onze premier op de persconferentie aankondigde dat we binnenkort weer buiten de deur van een lekker hapje of drankje kunnen gaan genieten! Maar hoe? 30 man binnen, voldoende afstand… Een hele uitdaging om alles in goede banen te leiden. Zeker als je het potentieel van je zaak maximaal wilt benutten. PMP Furniture geeft z’n klanten een voorzetje met hun speciaal voor het doel ontwikkelde schermen en afstandhouders.

Onder het motto; “zonder afzetmarkt is het karig boeren” brengt de horecaleverancier uit Zwijndrecht de producten tegen kostprijs op de markt. In de eerste plaats om ondersteuning te bieden aan zijn afnemers maar ook om het proces tot vormgeving van de “nieuwe horeca” in een stroomversnelling te brengen. Niet alleen de mensen thuis, maar ook de ondernemers die van het ontvangen van gasten afhankelijk zijn snakken naar een manier om het gewone leven weer op te pakken. PMP hoopt dat dit initiatief als breekijzer zal fungeren en dat het er mede voor kan zorgen dat deze sector weer op stoom komt en dat mensen elkaar weer veilig buiten de deur kunnen ontmoeten.

De eerste bestellingen uit Nederland zijn al in productie, maar ook vanuit het buitenland neemt de interesse steeds verder toe. Mocht de situatie wat verder normaliseren, en kunnen we straks weer reizen, dan zou het zomaar kunnen zijn dat u vanaf uw stoel aan de Franse Riviera uitkijkt over de Middellandse zee door een terrasafschemer uit de Polder.