Marjolein Dekkers maakt onder de naam Stijlcast podcasts waarin zij spreekt met bekenden uit de designwereld over de wereld van het interieur. Inmiddels zijn er drie afleveringen online.

Inmiddels heeft zij gesproken met Evelien Reich, hoofdredacteur van Elle Decoration, ontwerper Piet Hein Eek (op de foto hieronder) en nu met Carlein  Kieboom (rechts op de foto, naast haar zit Marjolein), Zij was hoofdredacteur van vtwonen en heeft nu een eigen interieur- en designstudio in Haarlem.  Ze vertelt hoe het is om ‘voor jezelf te beginnen’, geeft tips and tricks aan stylisten. Een warm gesprek tussen het vroegere ‘bladenmeisje’ en radio presentatrice Marjolein Dekkers.

Deze Stijlcast – een podcast over design, styling en interieur en is gratis te beluisteren via alle bekende podcastplatforms als Apple Podcast, Spotify en Soundcloud. Daar kun je ook een gratis abonnement nemen zodat verse afleveringen wekelijks automatisch in je feed verschijnen. De podcast is ook te beluisteren op de site van BNS Crisp. De podcasts zijn te beluisteren via deze link: https://stijlcast.podlink.to/podcast