‘Wandkraft x Brinker. is de perfecte combinatie’

Wandkraft en Brinker gaan samenwerken. Een samenwerking, die volgens de bedrijven voort komt uit ‘een gezamenlijke passie voor uitzonderlijk design’.

Vloer- en wandbekleding ontmoeten elkaar om iedere ruimte tot in de puntjes te perfectioneren. De items uit de nieuwste serie Feelgood by Brinker vloerkledencollectie vormen de basis voor de harmoniërende wanddecoratie gecreëerd door Wandkraft. De samenwerking tussen Wandkraft en Brinker komt voort uit een gezamenlijke passie voor uitzonderlijk design. Samen zorgen zij voor het complete plaatje en creëren sfeer en de finishing touch in een interieur.

Kijken naar het complete plaatje
Wandkraft ziet wanddecoratie als een essentiële sfeermaker in een ruimte. ”De schoonheid zit in de eenvoud. Het bedrijf kijkt naar de mooiste beelden en laat het gevoel voor kwaliteit spreken.” Wandkraft is er voor iedere woonstijl: “Wij doen het anders dan anderen. Stijl is voor ons het uitgangspunt bij het collectioneren van onze wanddecoratie. Of een woonstijl nou valt onder Landelijk, Urban, Bohemian, Stijlvol Luxe of Scandinavisch, bij ons vind je een ‘Wandkraft’ die ieder interieur een persoonlijke touch geeft. Met een Wandkraft aan de muur, maak je jouw plaatje compleet” aldus Jorien Jansen mede-eigenaar van CRE8 (Printing Ambitions).

 

 

Echtheid en eigenheid in het interieur
Brinker vloerkleden geven iedere kamer net die extra finishing touch die het nodig heeft. ”Zo verbind je meubels met elkaar of voeg je een verrassende kleur en vorm toe aan een interieur. Echtheid en eigenheid in het interieur zijn steeds belangrijker.” Brinker zoekt naar de beste materialen, vormen en dessins waarmee zij een ‘eerlijk verhaal’ willen uitdragen. ”Uniek, handgemaakt en duurzaam zijn termen die passen bij vloerkleden uit de diverse Brinker collecties.” De samenwerking met Wandkraft geeft Brinker de mogelijkheid om nog meer synergie in een interieur of ruimte te brengen.

Vakmanschap en ambacht
Naast de passie voor uitzonderlijk design die beide bedrijven drijft, is er volgens de bedrijven nog een overeenkomst: ”Ieder product, vloerkleed en wanddecoratie is een meesterwerk. Stuk voor stuk zijn onze producten gemaakt met oog voor detail en topkwaliteit door vakmanschap. De combinatie van handtuft met carving resulteert in een prachtige structuur in een bijzondere hoog-laag structuur voor extra diepte.”

 

<< ‘De combinatie van handtuft met carving resulteert in een prachtige structuur in een bijzondere hoog-laag structuur voor extra diepte’ <<

 

Niet alleen visuele pracht
Beide merken bieden op maat gemaakte oplossingen voor akoestische uitdagingen. ”Door toevoeging van zachte texturen aan een interieur worden geluidstrillingen geabsorbeerd. De vloerkleden van Brinker gecombineerd met de wanddecoratie van de serie Feltro Acustico, materiaal dat is gemaakt van gerecyclede petflessen en geluid absorbeert, zorgt voor een stillere omgeving. De combinatie van deze items brengt niet alleen visuele pracht, maar ook een verbeterde geluidsbeleving.”

 

 

Aantrekkelijke actiekorting
De samenwerking tussen Wandkraft en Brinker brengt harmonie tussen vloer- en wandelementen in elk interieur. De bedrijven hebben samen diverse sets samengesteld waarin vloerkleden en wanddecoratie elkaar versterken. ”Deze sets zijn tijdens de afgelopen vakdagen gepresenteerd in de showrooms in De Woonindustrie en worden tot februari 2024 aangeboden met een aantrekkelijke actiekorting.”

www.brinker.nl
www.wandkraft.com