Op 26, 27 en 28 april zullen 69 bedrijven deelnemen aan Porposte 2022, de 29e editie van deze kleine maar fijne stoffenbeurs aan de oever van het Comomeer. Er zijn 4 nieuwkomers, de andere deelnemers zijn oude bekenden op de beurs in de Villa Erba.

Er zijn 40 deelnemers van buiten het gastland en 29 Italiaanse deelnemers deze keer. De nieuwkomers zijn Steiner 1888, uit Oostenrijk,  G.M. Fabrics uit India en de Italiaanse leveranciers Giò Emi en Tendaggi Paradiso.

De beurs is en blijft het adres voor stoffen uit het hogere segment in een informele setting. “Na twee jaar pandemie is de wereld nog niet terug naar de tijd van voor covid en de oorlog in het Oosten baart ons op dit moment veel zorgen. Evengoed lijkt het erop dat de situatie in de branche lijkt te normaliseren, reizen en zakendoen behoren weer tot de routine van alledag. Laten we hopen dat er niet weer een terugslag komt”zegt de president van Proposte, Piercarlo Viganò.

Ook dit jaar is er weer een samenvatting te zien van de exposanten onder de naam Exhibitor Forum in de centrale hal van Villa Erba. Ook Proposte heeft een digitaal platform voor zij die niet naar Villa Erba kunnen afreizen en voor informatie het hele jaar door:  fierasmart365.propostefair.it