Rebellenclub is een samenwerking gestart met BNS Crisp. Dit is de beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten. Zij bestaan ruim 10 jaar en is de professionele belangenbehartiger van stylisten in Nederland. Zij inspireren niet alleen hun leden, maar professionaliseren ook en zorgen voor samenwerking met verschillende ambassadeurs, vakgenoten en experts binnen het vak.

Carin Frijters van BNS Crisp is vol enthousiasme “Wat hebben wij uitgekeken naar deze mooie samenwerking. Samen gaan we heel veel leefomgevingen nog mooier maken.” Crisp stylisten mogen op alle Rebellenclub locaties op afspraak langskomen en gebruik maken van het Styling Atelier. In dit Styling Atelier zijn kleurenwaaiers, hout samples, stofstalen en brochures aanwezig. Ook kunnen Stylisten profiteren van gunstige condities en kunnen ze gebruik maken de diverse maatwerkoplossingen van de Rebellenclub. Dit geeft extra mogelijkheden voor interieurstylisten om hun klanten nog beter te bedienen.

Afgelopen donderdag 11 november was er een eerste kennismaking waarbij de stylisten geïntroduceerd werden bij de Rebellenclub. Eigenaar Matthijs van Ewijk vertelde over het ontstaan van Rebellenclub en de ontwikkelingen binnen het bedrijf. Vervolgens vertelde styliste Anne De Lange over de collectie. Het verhaal achter de ontwerpen en materialen. Maar ook over de toepasbaarheid en de mogelijkheden van de collectie.

De Rebellenclub is een van de snelstgroeiende interieurmerken van Nederland en heeft een omnichannel strategie. De producten zijn zowel online als offline te koop. Op de winkelvloer en via social kanalen als Instagram en Pinterest worden klanten geïnspireerd. De collectie is te koop in de eigen winkels bij Woonwarenhuis Nijhof in Baarn, Homestudios in Utrecht en Westfield Mall of The Netherlands in Den Haag. Daarnaast heeft de Rebellenclub shop-in-shops bij Loods 5. Online zijn de producten te koop via Fonq, Bol, vtwonen.nl, Nijhof, Loods5.nl en Rebellenclub.com