Het 117 jaar oude Amstelveense familiebedrijf Co van der Horst is vrijdagavond uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2022/2023. Dat meldt regio medium Amstelveenz. 

De gerenommeerde interieur- en woonspecialist sleepte de overall-prijs in de wacht tijdens een drukbezochte gala-avond bij KPMG, waar een groot deel van het Amstelveense bedrijfsleven aanwezig was. De Ondernemer van het Jaar Verkiezing is een initiatief van Ondernemersvereniging Amstelveen en Gemeente Amstelveen.

Co van der Horst overall winnaar

Co van der Horst werd vrijdagavond eerst tot winnaar uitgeroepen in de categorie MKB vanaf 50 werknemers, waar het New York Pizza en Koen Pack voorbleef. Vervolgens mocht de Amstelveese woon- en interieurspecialist ook de overall titel bijschrijven. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer van het Amstelveense bedrijf met internationale faam. Co van der Horst is hofleverancier en verbonden met ongekend veel bekende designnamen en exclusieve nichemerken.

Overgrootvader Co van der Horst begon het bedrijf in 1905, toen nog in huishoudtextiel. Hij trok er aanvankelijk met slechts een hondenkar op uit als marskramer en was bekend in heel Amstelveen (Nieuwer-Amstel).