Foto: Interior Business Magazine

René Thuijs, hier op de foto aan het werk op de stand van Vincent Sheppard, is per direct agent voor de Recor Group en de aftrap is op de Meubelbeurs van Brussel.

Recor laat weten: ”Omdat we ervan overtuigd zijn dat de kwalitatieve handgemaakte banken en fauteuils van Recor ook bij de Nederlandse consument in de smaak zullen vallen, willen we duurzame partnerships uitbouwen met Nederlandse retailers. We zijn verheugd dat de ervaren agent René Thuijs ons merk zal vertegenwoordigen in de Nederlandse markt. Hij zal zich voornamelijk focussen op de West en Zuid-Nederland. Voor Noord-Nederland zijn we nog op zoek naar een agent om het team te versterken.”

Over René Thuijs

René werkt al 32 jaar als zelfstandig agent in Nederland. Hij vertegenwoordigt Vincent Sheppard (indoor & outdoor meubelen), Heatsail (design outdoor verwarming en verlichting) en Jardinico (parasols). De banken en relax fauteuils van Recor zijn een mooie complementaire aanwinst voor zijn portefeuille.

René Thuijs
Sales Nederland
+31 6 54962121

Over Recor

Recor maakt deel uit van Recor Group, een Belgische meubelfabrikant die al langer actief is in Nederland met Recor Bedding en Sofabed. De hoofdzetel van Recor Group is gevestigd in Genk (België), waar zich tevens een atelier bevindt waar boxsprings, matrassen, banken en fauteuils worden gemaakt. De groep heeft ook eigen productiefaciliteiten in Centraal-Europa.