Het nieuwe magazijn van Richmond Interiors is bijna volledig operationeel en de nieuwe showroom is inmiddels ook voor een groot deel ingericht. Hiermee is de verhuizing van Richmond Interiors van Obdam naar Heerhugowaard bijna afgerond.

Het oude magazijn in Obdam is nu vrijwel leeg, dus de meeste nieuwe leveringen vinden al plaats vanuit Heerhugowaard. Voor een zo kort mogelijke periode zal er vanuit beide locaties nog worden verzonden, daarna komt alles vanuit het nieuwe magazijn.

De nieuwe showroom van Richmond Interiors telt meer dan 30 sfeerstudio’s en een heus Richmond CafĂ©. Vanaf augustus is de nieuwe showroom helemaal voltooid en kunnen de klanten van de leverancier met hun eindklanten gebruik maken van deze inspirerende ruimte.

De komende periode verhuizen ook de kantoren naar het nieuwe pand in Heerhugowaard. Het team van Richmond Interiors is zeer enthousiast over de overgang naar de nieuwe locatie en hoopt de klanten vanaf augustus weer gastvrij te mogen ontvangen in de nieuwe showroom!

Richmond Interiors
Echo 1
1704 EG Heerhugowaard
Nederland

+31 (0) 226 45 16 35