De nieuwe systeembank Rolf Benz MIOKO is een elegante allrounder volgens het Duitse merk. “Verschillende modelvarianten en moderne, monochrome kleurwerelden creëren indrukwekkende sfeerbeelden in elke woonomgeving. Met de bijpassende tafels Rolf Benz 912 ontstaat een harmonieus living-ensemble.”

“Van ingetogen tot expressief – in lichtend wit, koel nachtblauw of aardewarm terra: De monochrome kleuren van Rolf Benz MIOKO nodigen uit tot dromen en vormgeven. Door zijn elegantie en lichtheid biedt hij talloze combinatiemogelijkheden voor de meest uiteenlopende indelingen. De nieuwe salon- en bijzettafels Rolf Benz 912 vormen met hun identieke kleuropties een perfecte aanvulling op de bank”, aldus de fabrikant.

Een zacht, doorlopend zitkussen verleent het meubilair zijn bijzondere helderheid, en een extra hoofdsteun zorgt voor het hoogste comfort. Met de stoffering “Classic”, de opzettelijk nonchalante variant “Lounge”, twee zitdiepten en -hoogten evenals verschillende rugkussens komt Rolf Benz MIOKO tegemoet aan individuele voorkeuren. Het ontwerp is van labdesign, de MIOKO wordt in Duitsland gemaakt.

www.rolf-benz.nl