Orgatec 2022 bleek achteraf het juiste moment te zijn voor het tekenen van een strategische overeenkomst tussen Sedus Stoll AG en de Amerikaanse fabrikant van kantoormeubilair Watson Furniture Group. Voor beide bedrijven is dit een logische stap: ze delen dezelfde waarden en marktstrategie en kunnen nu gebruik maken van elkaars verkoopnetwerk over de gehele wereld.

Ook op het gebied van technologie en productie hopen beide bedrijven elkaar aan te vullen vanaf nu. “Door partners te worden met Watson breiden we ons internationale netwerk uit. We kunnen onze klanten wereldwijd nu ook extra producten aanbieden van Watson en vice versa met onmiddelijke ingang”, aldus Daniel Kittner, Sales en Technology Director van Sedus Stoll AG. “Samen met Watson gaan we nieuwe producten ontwikkelen. We gaan onze producten ook gezamenlijk aanpassen aan de verschillende regelgevingen die in de wereld gelden.”

Cliff McKenzie, CEO van Watson: “We zijn zeer verheugd om te kunnen samenwerken met zo’n bekende en zeer gerespecteerde partner als Sedus Stoll, dat onze toewijding aan duurzaamheid deelt, net als verantwoord ondernemen en integriteit van design. De overeenkomsten in hoe we design benaderen en zo efficiënt mogelijk willen produceren zorgt ervoor dat we samen een beteknisvolle en gunstige relatie aangaan.” Beide heren staan op de foto (Kittner rechts en McKenzie links).