Colijn IT meldt trots op dat haar software suite iONE360 erkend is door het toonaangevende onderzoeks- en adviesbureau Gartner.

”Wij zijn van mening dat deze heugelijke erkenning onze inzet voor het leveren van innovatieve oplossingen in de woning- en decoratie industrie benadrukt en onze positie als een vertrouwde en betrouwbare leverancier bevestigt.”

”We zullen blijven streven naar uitmuntendheid en geavanceerde technologieën blijven leveren om te voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten.”

>>  Bij het gerenommeerde instituut Gartner kom je niet zomaar op het lijstje  <<

Managing Director Marc Colijn: ”Het Gartner Representative Vendorschap is een hele mooie erkenning! Ik ben hier heel trots op, want bij dit gerenommeerde instituut kom je niet zomaar op het lijstje. Dat onderstreept wederom de kracht van onze iONE360 3D Configurator en ons 3D visualisatie platform.”

iONE

iONE is een krachtige, multi-disciplinaire software suite die speciaal is ontwikkeld voor de meubelbranche en haar nauwe verwanten en wordt al jaren gebruikt door markt bepalende spelers in de Benelux. Met een overvloed aan functionaliteit kunnen vrijwel al uw bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd, beheerd en gecontroleerd. Dat maakt iONE volgens Colijn IT het meest complete en slimme ERP software pakket voor de woonbranche.