Het Deense design merk HAY is op zoek naar een:

Account Manager Contract

 

Klik hier voor de vacature

 

Over HAY Design: Scandinavisch, betaalbaar en kwaliteit

Het Deense design merk HAY is in 2002 opgericht. ”We kunnen met trots zeggen dat HAY ondertussen al een bekend en populair merk is in de design wereld. Het merk werd opgericht door de naamgevers Rolf en Mette Hay. Wij laten ons voornamelijk inspireren door Deense meubels uit de jaren ’50 en ’60. Samenwerkend met zowel gevestigde als nieuwe ontwerpers biedt HAY een collectie aan waarin duurzaamheid en hoge kwaliteit tegenover betaalbare prijzen het belangrijkste uitgangspunt zijn.”

HAY in Nederland

Ook in de Nederlandse interieurwereld heeft HAY ondertussen al een plekje veroverd: twee prachtige winkels in grote, invloedrijke, kunstzinnige en bruisende steden van Nederland zijn hier het bewijs van.

HAY House Amsterdam

”Sinds augustus 2013 is onze eerste HAY brandstore geopend in het centrum van Amsterdam: HAY House Amsterdam. In de indrukwekkende woonwinkel aan de Spuistraat kun je de prachtige collectie van HAY bewonderen. Dit twee-etage tellende mini warenhuis is samen met Kopenhagen de grootste HAY flagshipstore in de wereld. Gevestigd in een historisch bankgebouw met een winkeloppervlakte van ruim 700 m2 heeft deze loft-achtige locatie prachtige en originele details en een schitterende lichtinval. Uiteraard heeft HAY House Amsterdam een eigen HAY Mini Market. Speciaal voor de locatie in Amsterdam is een spectaculaire opstelling ontworpen van deze trendy minimarkt, waarin de hele cadeau en accessoire collectie van HAY te vinden is.”

 

Vacature Accountmanager Contract