Tijdens Meubelhart Beusichem introduceert Van der Drift Meubelen een onderscheidende online tafelconfigurator. Met deze innovatieve tool, inclusief slimme dealerlocator en bijbehorend marketingconcept, biedt Van der Drift Meubelen haar dealernetwerk de ideale marketingondersteuning.

Van der Drift Meubelen creëert al meer dan 75 jaar gewilde wooncollecties voor de vakhandel. “Om onze eiken maatwerkmeubelen te kunnen blijven doorontwikkelen, en onze dealers van de juiste marketingmiddelen te voorzien, hebben we een innovatieve tafelconfigurator met bijbehorend marketingconcept ontwikkeld. De tool is volledig afgestemd op de behoefte van de consument anno nu. Maatwerk, keuzevrijheid en ambacht staan hierin centraal”, aldus het bedrijf uit Schaik. “Naast de configurator bieden we onze dealers ook een slimme dealerlocator, waarmee de consument onze dealers gemakkelijk kan vinden en benaderen. Over het eigen marketingconcept voor onze dealers, met online- en offlinemiddelen, vertellen we op de Meubel Vakdagen in Beusichem meer.”

Met de nieuwe tafelconfigurator kunnen consumenten online zelf eenvoudig hun maatwerk houten tafel in de gewenste materialen, maten en kleuren samenstellen. Deze handige tool is beschikbaar op de website bij Van der Drift Meubelen, maar dealers hebben de keuze om de configurator ook op hun eigen site te presenteren. Als een consument online zijn eigen tafel heeft samengesteld, kan hij een offerte aanvragen of de tafel direct bestellen. De offerte of bestelling komt meteen bij de betreffende dealer binnen.

Naast de tool om zelf tafels samen te stellen, heeft Van der Drift Meubelen ook extra aandacht besteed aan een slimme dealerlocator. “De dealerlocator maakt het mogelijk om consumenten met interesse in een bepaalde collectie, direct door te verwijzen naar de betreffende dealer die de collectie in zijn showroom heeft. Zo kunnen we dealers en consumenten efficiënter ondersteunen. Het aanvullende marketingconcept zal daaraan extra bijdragen, tijdens de Meubel Vakdagen in Beusichem presenteren we daarover meer.”

Bij Van der Drift Meubelen werken ruim 30 ervaren houtbewerkers en ontwerpers samen om met Europees eiken de mooiste meubelen te ontwikkelen. Dankzij hoogwaardig handwerk en een modern machinepark produceert Van der Drift kwaliteitsmeubelen met zeer korte levertijden.