Meubelhart, het toonaangevende evenement voor de meubelbranche, vindt dit jaar weer plaats op 2, 3, 9, 10 en 16 september. Dit halfjaarlijks terugkerende evenement biedt meubelwinkeliers een unieke gelegenheid om direct in te kopen bij topfabrikanten en groothandels, en de nieuwste meubelcollecties te ontdekken.

De beurs, die dagelijks geopend is vanaf 10:00 uur, brengt leveranciers en inkopers samen in een dynamische omgeving die gericht is op handel en zakendoen. Bezoekers kunnen profiteren van speciale beursaanbiedingen, waardoor ze hun assortiment kunnen uitbreiden met de nieuwste trends en innovaties in meubeldesign.

Deze editie ligt de nadruk op inspiratie, met thematische exposities en creatieve presentaties die bezoekers nieuwe ideeën en stijlen laten verkennen. Van duurzame materialen tot slimme ontwerpen. Meubelhart biedt een platform waar de toekomst van meubeldesign tot leven komt.

“Meubelhart biedt een ongeëvenaarde kans voor meubelwinkeliers om direct met fabrikanten te onderhandelen en waardevolle handelsrelaties op te bouwen,” aldus de organisatie. “Onze missie is om een omgeving te creëren waar meubelprofessionals geïnspireerd worden door de nieuwste trends en innovaties. Meubelhart is de ideale plek om frisse ideeën op te doen en uw winkel te onderscheiden met unieke en vooruitstrevende producten.”

Voor meer informatie, bezoek www.meubelhartbeusichem.nl