De bekende Belgische meubelzaak Vastiau Godeau, gelegen op de grens van Alsemberg en Sint-Genesius-Rode, heeft noodgedwongen, ruim een eeuw na de oprichting,  de deuren moeten sluiten. 

Het statement van de familie Familie Vastiau:

”Vandaag moeten wij met spijt in ons hart bekendmaken dat Vastiau-Godeau, het familiebedrijf dat zo diep geworteld is in onze lokale geschiedenis, zijn deuren moeten sluiten.

In 1921 begonnen als een bescheiden meubelmaker, is Vastiau-Godeau in de loop der jaren uitgegroeid tot een iconische naam in de wereld van meubelen en woonaccessoires in de streek. In 1948 werd het officieel een familiebedrijf en sindsdien hebben wij met liefde, passie en toewijding gewerkt aan het opbouwen van een bedrijf dat niet alleen meubels verkocht, maar ook warmte, comfort en een gevoel van thuiskomen bracht bij iedere klant die onze drempel overstak.

Zonder twijfel kunnen we vanuit een onschatbare dankbaarheid zeggen dat zonder onze gewaardeerde klanten en toegewijde medewerkers de groei en het succes van ons bedrijf ondenkbaar zou zijn geweest.

We willen daarom graag onze oprechte dank uitspreken aan alle klanten die gedurende vele jaren hun vertrouwen in ons hebben gesteld en zijn blijven stellen. Het is een bijzonder voorrecht voor ons te constateren dat sommige klanten hun hele leven lang bij Vastiau-Godeau hebben gekocht. Uw voortdurende steun en loyaliteit hebben niet alleen onze zaak laten groeien, maar hebben ons in staat gesteld om deel uit te maken van de bijzondere momenten in uw leven.

Hoewel we door een fundamenteel gewijzigde marktconjunctuur met pijn in ons hart moeten mededelen dat wij de activiteiten noodgedwongen moeten stopzetten, koesteren we de vele mooie herinneringen en momenten die we met jullie hebben gedeeld. Vastiau-Godeau is meer dan een bedrijf; het is een levende getuigenis van passie, toewijding en liefde van generaties die hebben gewerkt aan een gemeenschappelijk doel.

Dank u, beste klanten, voor het delen van deze prachtige reis met ons. Hoewel we fysiek onze deuren moeten sluiten, zijn we blij dat Vastiau-Godeau voort mag leven in de harten en huizen van allen die deel uitmaakten van deze bijzondere reis.

Met oprechte dankbaarheid,

Familie Vastiau – Vastiau-Godeau”

 

 

Gerelateerde berichtgeving

 

Stormachtig weer, ook in het meubellandschap