New Ambiance zet in op configureren

Stella Furniture komt met een aantal banken dat door de consument heel gemakkelijk geconfigureerd kunnen worden met behulp van een nieuwe 3D configurator. Met behulp van een tablet kan de winkelier, samen met de consument, iedere opstelling in alle stoffen en kleuren visueel samenstellen. Model Panorama en Lina zijn voorbeelden van modellen die helemaal klaar zijn om op deze manier aan de man gebracht te worden. Tijdens de komende meubelbeurs in Beusichem kunt u zowel deze modellen als de 3D configurator in de showroom van Stella Furniture ervaren.

 

Skagen Beds toont vernieuwde collectie
Skagen Beds zijn gemaakt door het familiebedrijf Hjort Knudsen, de Deense meubelproducent met hoofdvestiging in Denemarken, dicht bij de kust. Zij produceren reeds sinds 1973 gestoffeerde meubelen, distribueren door heel Noord-Europa en hebben momenteel circa 2.200 medewerkers. “Met Skagen Beds willen we onze klanten voorzien van een goede nachtrust om fris en energiek op te staan. Net zoals een wandeling langs de kust onze vitaliteit kan herstellen.”
Bij Skagen Beds geloven ze dat een bed de beste slaapkwaliteit moet voorzien, jarenlang moet meegaan en een dagelijkse verrijking moet zijn met het design dat je zelf hebt samengesteld. “We werken met professionele ontwerpers van bedden die reeds jarenlange ervaring hebben met de productie van bedden. Samen ontwikkelen we matraskwaliteiten en opties voor matrastoppers in een breed aanbod dat elke behoefte omvat. Bovenop de vele keuzes in kwaliteit van matrassen en matras toppers, biedt het Skagen Beds concept ook verschillende opties voor hoofdsteunen, bijvoorbeeld een elektrische, dat helpt om van het bed de plek te maken voor ontspanning.”

De voorjaarsbeurs in het Meubelhart Beusichem vindt plaats op 2/3 februari en op 10/11 februari.