Komende maandag 2 november is De Woonindustrie (DWI) geopend als alternatief voor het niet doorgaan van de fysieke editie van Meubelbeurs Brussel. Alle exposanten en de organisatie van DWI heten de bezoekers van harte welkom tussen 10:00 en 17:00 uur.

Jan Hogenkamp van DWI: “We hebben een goed gevoel over deze dag. Dit is de gelegenheid voor retailers die normaal naar Brussel zouden zijn gegaan om veilig en verantwoord de nieuwe collecties te zien en in te kopen. Veel partijen die normaal in Brussel exposeren hebben een showroom hier in De Woonindustrie. Alle exposanten zijn aanwezig in hun showrooms, we houden ons aan alle protocollen. Zeker nu het extra lastig is om internationaal te reizen naar eventuele evenementen is Nieuwegein de uitgelezen plek om te bezoeken komende maandag. En komt het maandag niet uit? Dan kan het de dag daarna of op welke andere dag dan ook na een afspraak met de exposant. Want in tegenstelling tot een tijdelijke vakbeurs staan alle partijen permanent hier in De Woonindustrie.”

Carlo van der Aa van exposant Jamé Meubelen sluit zich aan bij deze woorden en voegt er aan toe: “Kom naar Nieuwegein aanstaande maandag voor inspiratie en collecties voor de komende maanden! Alle mooie dingen die we in september toonden zijn nog steeds te zien!” De Lieke van dit merk (foto hierboven), ontworpen door Gijs Papavoine, is een goed voorbeeld van een mooi nieuw meubel dat te zien is in Nieuwegein komende maandag en uiteraard ook daarna.