Sit Design staat bekend om een goed zitcomfort en trendy modellering. ”Voor deze collectie hebben we verder gekeken dan onze neus lang is en andere stijlen toegevoegd aan onze bestaande collectie. Zo hopen we een nog breder publiek aan te spreken.”

Het verhaal achter de modellen:

INFINITY
De Infinity heeft moderne rondingen zoals we dat zelf noemen. Het heeft iets weg van een romantische stijl, maar wel in een modern jasje. In de kleur Burgundy komt dit natuurlijk helemaal tot zijn recht. De bank is in veel verschillende opstellingen verkrijgbaar.

JOLLY
Een loungebank pur-sang. Met name de ton-sur-ton kleurcombinatie springt in het oog. Ook hier veel mogelijkheden in opstellingen.

LYON
”Dit model hebben we nieuw gepresenteerd op beurs Brussel. Ook op deze bank is het heerlijk vertoeven door de extra kussens in de lende. Hierdoor wordt je rug volledig ondersteund en is het heerlijk wegdromen.”

VENICE
”De Venice is voorzien van een echt lounge-element en een daybed. Dit is het nieuwe relaxen a la 2020. Door de pootjes houdt het een luchtige uitstraling, je kunt zelfs kiezen voor een slede als eyecatcher. De Venice kan je zo ver uitbouwen als je zelf wilt en met het lounge-element heb je iets unieks in huis.”

ECUADOR
De Ecuador is een no-nonsense bank die jaren mee gaat door het tijdloze ontwerp. Ook hier zijn mogelijkheden om een hoekbank te creëren.

LOTUS
Retro in een modern jasje. Ronde vormen komen steeds vaker terug en ook hier is dankbaar gebruik gemaakt van de ronde vormen.

Vooruitblik op nieuwe collectie feb 2020:
”De nieuwe collectie voor februari 2020 is modern, ons motto voor deze collectie is: eenvoud siert. We hebben er voor gekozen om vast gestoffeerde modellen te maken met mooie en geraffineerde details. Ook deze collectie zal een zeer breed publiek aanspreken door zijn eenvoud en finesse.”

De ‘2e helft’ van de voorjaarsbeurs in het Meubelhart Beusichem vindt plaats op 10/11 februari.