Van zondag 9 februari tot en met woensdag 12 februari 2020 vindt de jaarlijkse Voorjaarsvakbeurs plaats bij De Woonindustrie in Nieuwegein.

De allernieuwste collecties van honderden merken zijn te bewonderen. Exposanten zijn o.a ABB, Beka, BKS, Bree’s New World, Brinker Carpets, BY-BOO, Cartel Living, De Toekomst, Dome Deco, DTP Import, Ducky Dons, Evidence by Leolux, Gealux, Havee, Interstar, Maxfurn, Metaform, Mobitec, Molinari, Passe-Partout, PMP Funiture/Nix Design, Recor, Skalma en Swissflex. Ruim 150 bedrijven rekenen op de komst van de vakhandel!

De trends in wonen en lifestyle voor het komende seizoen worden gepresenteerd. De Voorjaarsvakbeurs staat in het teken van inspiratie en noviteiten en speciale gast is Martien Meiland op zondag 9 februari, Consumentendag. De organisatie heet nieuwe exposanten en merken welkom zoals Dutch Decor, Rogon, Dyreskinn, Plaank, Nouvion, Ter Halle, Dopmeijer, Hartman Home (indoor collectie), Rössle & Wanner en Designwerk.

Bovendien zijn er meer dan 25 slapen exposanten te bezoeken op de snel groeiende Slapenafdeling. Bezoekers worden op maandag en dinsdag ontvangen met een ontbijtje (08.30-10.30 uur).

Aanmelden? Klik hier!

Een uitgebreide preview op het vakevenement vindt u in de dubbele beursedities van Interieur Business Magazine en Bedding Business Magazine die verschenen zijn op 4 februari.

Scroll door voor een aantal unieke (gratis) artikelen over een aantal Woonindustrie exposanten.

Foto’s: Interior Business Magazine / Business Content Media

Lees hieronder een aantal eerder gepubliceerde artikelen over De Woonindustrie exposanten.

 

INTERVIEW: JAN WESTLAND, 80 JAREN JONG

 

Cartel Living: klaar voor de toekomst. Interview met Henry van Os.

PMP: De Glimmer Twins van de meubelbranche op hun praatstoel

Smullen bij Passe Partout

De Toekomst heeft ‘het beste systeem van de wereld’ 

BXB AGENTUREN EN DESIGNWERK: KWALITEIT EN COMFORT UIT LIECHTENSTEIN

Aanmelden voor de vakbeurs? Klik hier!