Quote heeft woensdag de top 100 van Jonge Selfmade Miljonairs gepubliceerd.

26 nieuwkomers op de Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs en 26 mensen die dus moeten uitzwaaien. En daar zitten best wat grote namen tussen. Bijvoorbeeld: Marco Aarnink, Jorg Schilder en Mike de W..

Vinden we nog wat mensen uit de meubelbranche in deze lijst? Welja, de bekende namen. Op 5 staat Jacob Bakker van VidaXL. Met de slogan ‘Groots leven voor weinig’ harkte hij 230 miljoen binnen. Groots! Op 40 vinden we Niels Verwij van Dekbed Discounter. Niels is volgens Quote goed voor 35 miljoen. Door de grondstof- en containerprijzen was 2022 geen goed jaar voor e-commerce, maar we hoeven ons geen zorgen te maken om Niels. Samen met Jarno Goesten en Ben Mandemakers richtte hij recentelijk ook 123vloerkleed op. Niels trakteerde zichzelf onlangs op een Waijer 38. Want hij wil zichzelf ‘blijven kietelen’, aldus het magazine.

Niels blijft Joep Verbunt van Matt Sleeps voor. Joep moet het doen met 32 miljoen. Werk aan de winkel! 4 miljoen netto winst in 2022, ‘ondernemen is dus het gaafste wat er is’, zo vertelt hij tegen Quote.. Joep doet het allemaal zonder investeerders want hij is ‘liquide genoeg’.

Op 57 vinden we met 25 miljoen Ruud Stelder van Orderchamp. Zijn jeugdvriend Joost Brugmans kelderde uit de lijst in verband met de ‘gestegen ondergrens’. Dennis Cuijpers van Orderchamp vinden we op 63 met 20 miljoen. Cuijpers trakteerde zichzelf ook al. Hij opteerde voor een rietgedekte villa in Het Gooi. Door zijn vrouw helemaal ingericht met prullaria, besteld op Orderchamp! Demy de Zeeuw sierde met lifestyle merk BALR (beds) op de cover van Bedding Business Magazine. De voormalig Oranje speler vinden we op 85 met 17 miljoen. Thijmen Bourgondier van raamdecoratie.com vinden we tot slot op 91 met een schamele 15 miljoen.

Zijn er mensen die zich gepasseerd voelen door Quote? Wij horen het graag!