Na een vergelijkende test tussen drie top zitmeubeldesigners, besliste het Duitse vijfsterrenhotel Das Kranzbach om haar 59 vernieuwde gastenkamers uit te rusten met de bekroonde JORI Daydreamer relax en lounge chair.

Het vijfsterrenhotel en wellness resort Das Kranzbach geniet van een unieke ligging in een beschermd bergdal, vlakbij het olympische skigebied van het Duitse stadje Garmisch-Partenkirchen. Eind juni vond hier de G7-top met de 7 prominentste wereldleiders plaats. Het hotel is een combinatie van oud en nieuw. Een gedeelte van de kamers en ontvangstruimtes is ondergebracht in het meer dan 100-jarig slotgebouw. In de aangrenzende tuin werd een modern annexgedeelte aangebouwd, waarvan de 59 kamers recent werden vernieuwd.

Bij deze renovatie werd JORI door de hoteleigenaar aangezocht om elke kamer uit te rusten met 2 modellen van de Daydreamer familie: de Daydreamer relax en lounge chair. De beide modellen zijn uitgerust met het gepatenteerde relaxmechanisme van JORI. Maar ook de comfortabele hoge rug en armleuningen en het herstelbare rug-en voetgedeelte bezorgen de hotelgast een weldoende en unieke relaxervaring.

Met behulp van het behendig draaiende onderstel kunnen de beide relaxmeubels van achter de grote terrasramen in alle mogelijke richtingen worden gedraaid om zo te genieten van de prachtige bergomgeving. Dankzij de glooiende belijning en combi-bekleding in zacht nubuck-leder en natuurkleurige tweed sluit de JORI Daydreamer als een tweede huid aan bij de minimalistische inrichting van de kamer. Het sobere maatwerk is uitgevoerd in natuureik van de streek en de discrete stoffen en accessoires in zachte aardtinten zorgen ervoor dat het interieur helemaal opgaat in de omringende natuur. “Op deze manier vergast Das Kranzbach zijn bezoeker op een intense wellness beleving tot in de zetel van zijn hotelkamer, aldus JORI.