Wewood presenteert de Re-Form console, ontworpen door Alain Gilles (foto hieronder). Hij heeft de traditionele console tafel een nieuw uiterlijk gegeven met een gevoel voor vloeiende, veranderende vormen.

Re-form console is er als koffietafel en als bijzettafel en past in vrijwel ieder interieur, zo laten de Portugezen van Wewood zien. De tafels kunnen ook met elkaar gecombineerd worden wat leidt tot verrassende verschijningen. Er zijn twee modellen met verschillende afmetingen die zowel op zichzelf als samen niet misstaan in de meeste interieurs, zo stelt het merk.

Op het eerste gezicht lijkt het meubel een studie in contrasten: rechte lijnen en afgeronde hoeken. Maar juist in deze tegenstelling zit de aantrekkingskracht van Re-Form, subtiel en uitnodigend om verder te ontdekken. In de huiskamer, op de gang, op kantoor, dit is een conversatie starter (belangrijk in deze tijd waarin niemand meer iets durft te zeggen tegen elkaar en het liever typt). Het ontwerp maakt nieuwsgierig en nodigt uit tot nadenken over vormen en lijnen. Bijna meditatief.

Re-Form is verkrijgbaar in walnoot en in eiken. Een alledaags meubel met een niet-alledaagse allure, aldus de fabrikant uit Porto.

 

www.wewood.eu