Foto: Ed Buying, Interior Business Magazine

Meubelleverancier Passe Partout is als bedrijf gestart op 17 september 1998. Twee agenten stonden toen mee aan de start, één daarvan was Ruud Wiffrie. Ruud gaat met pensioen. Niemand minder dan zijn dochter Ellen neemt de werkzaamheden van Ruud over.

CEO Dirk Steenbeke: ”Ruud ademt Passe Partout. Ruud is Passe Partout en was 22 jaar lang ons gezicht in het Westen van Nederland. Nu is voor hem de tijd gekomen om van zijn pensioen te gaan genieten.” Het leuke is dat hij Passe Partout niet per direct de rug toekeert. Zijn dochter Ellen nam zijn werk per 1 januari 2021 over. Dirk: ”Maar de mensen in de branche zullen Ruud de komende tijd zeker nog tegenkomen. Tot eind maart gaat hij zijn dochter nog wegwijs maken in ons geliefde ‘meubelland’. Dat maakt ook dat het voor ons, de hele Passe Partout familie, een zachtere pil is om stilaan afscheid te nemen van onze Ruud.” Dirk besluit: ”Bij deze willen wij hem natuurlijk van harte bedanken voor de vele mooie jaren die hij ons geschonken heeft en die we samen beleefd hebben. Ellen wensen we van harte welkom in onze Passe Partout familie die ze ook al 22 jaar langs de zijlijn heeft kunnen volgen en we wensen haar alvast heel veel succes in haar nieuwe uitdaging.”

Let op: in een van de komende edities van Interior Business Magazine leest u een prachtig interview met vader en dochter.