Op de najaarsbeurs van het ETC presenteert BAAN dit jaar met veel enthousiasme de nieuwe modellen van de najaarscollectie van BAAN in het thema: neutral chic. Miranda Baan hierover: ”Dit jaar laat onze BAAN collectie zich inspireren door rijke, natuurlijke elementen. Deze interieurtrend voelt als een zachte deken mede door het kleurenpalet: beige, bruin en hunter groen. Qua materialen wordt er gebruik gemaakt van warme houtsoorten, welke gecomplementeerd worden door accessoires in metallics, zoals koper, brons & goud. NEUTRAL CHIC by BAAN is geïnspireerd op de ontwikkelingen rondom duurzaamheid. Vanuit de consument wordt er steeds bewuster gekeken naar de omgeving, de levensstijl en de manier van consumeren. Deze trend zet zich dan ook voort op het gebied van inrichting, waardoor groen en duurzaamheid belangrijke thema’s blijven in het interieur en in onze collectie.” 

Nieuwe modellen van de METROPOLE collectie worden gepresenteerd in het thema: SOFT OASIS. Deze collectie laat zich inspireren door de kleur van het jaar: Tranquil Dawn. Miranda Baan: ”Deze zachte, subtiele tint beweegt zich tussen groen en zand en is vernoemd naar het rustig ontwaken, de kleur van het ochtendlicht. Dit in combinatie met de romantische, zacht roze pastelkleur Blossom Powder, welke uitnodigt om goed voor onszelf en anderen te zorgen. In deze hedendaagse gedigitaliseerde maatschappij worden wij ons als mens steeds bewuster van wat écht belangrijk is en hebben wij behoefte aan positieve connecties en gezonde relaties. Dit vertaalt zich dan ook naar ons interieur, waar wij ons na een drukke dag graag terugtrekken in een oase van rust.”

Baan nodigt u graag uit om te ervaren hoe ‘hoogstaande kwaliteit en modern design combineren met dé kleuren van dit najaar in haar nieuwe collecties’.

Op 20, 21, 22 september zijn de BAAN najaarscollecties in het ETC Design Center Europe te bezichtigen (Standnummers: 93, 101/101c.). De openingstijden zijn als volgt: zo 20 & ma 21 september van 10:00-18:00, di 22 september van 10:00-17:00.

Vanwege corona-maatregelen dient u zich vooraf te registreren via www.etcdesigncenter.com. Ook indien u vaste bezoeker bent.