Varam onder de vleugels van Recor Group naar nieuwe hoogtes

 

Remus

Zoals eerder aangekondigd slaan Varam en Recor Group, twee Belgische meubelfabrikanten, de handen in elkaar en bouwen ze samen aan een nieuwe toekomst. Na een succesvolle roadshow in Nederland strijken de versbakken partners samen neer in De Woonindustrie met een showroom, die de deuren opent op 10 september tijdens de najaarsvakdagen.

Samen groeien

“Er zijn enorm veel synergieën tussen onze bedrijven” legt Alex Vanraes, bezieler van Varam, uit. “Op vlak van ontwikkeling, productie, sales en marketing kunnen we elkaar enorm versterken en onze ambitieuze groeiplannen realiseren, ondermeer in Nederland.”

Adrien Corthouts, CEO van Recor Group, bevestigt dat het een ‘perfect match’ is. “De budgetvriendelijke Varam collectie vormt de perfecte aanvulling op het premium Recor gamma.”

 

Lucca

 

Sterk uit de startblokken

Jeroen van der Borg, Sales Director Nederland van Recor Group, is zeer enthousiast over het partnership en de kansen voor de Nederlandse markt: “Varam heeft een sterke collectie die zowal qua prijs als qua design perfect aansluit bij de vraag van de Nederlandse consument. De roadshow door Nederland die Frank Flipse, Bart Veenhuizen en ik in juni gedaan hebben, was dan ook een groot succes.”

Nieuwe modellen in de Woonindustrie

“Tijdens de roadshow hebben we maar een klein deel van de collectie getoond, maar er is uiteraard nog veel meer. We zijn volop bezig met de ontwikkeling van modellen. Drie nieuwe bankenprogramma’s zullen voor het eerst getoond worden in onze showroom in de Woonindustrie. Op Meubelbeurs Brussel in november pakken we uit met een volledig nieuwe, uitgebreide collectie.”

Frame

 

Donna

 

Vier showrooms

Recor Group trekt niet alleen met Varam naar de Woonindustrie. Ook de andere merken van de Belgische meubelgroep (Recor, Recor Bedding en Sofabed) krijgen een permanente plek in het kloppende hart van de Nederlandse meubelmarkt.

 

Sales Nederland

Jeroen Van der Borg

jeroen.van.der.borg@recor-group.com

+31 631 758 160

 

 

Lees ook

 

Recor Group opent vier showrooms in de woonindustrie