Beside Rugs uit Wijchen debuteerde tijdens de najaarseditie van het Meubelhart Beusichem in 2023. Dit voorjaar staat de leverancier van vloerkleden dus voor de tweede keer in het Meubelhart. Luuk Grandia van Beside Rugs licht de nieuwe kwaliteiten toe die te zien zullen zijn en vertelt over het afgelopen jaar: “We hebben nieuwe samenwerkingen tot stand gebracht, ook dankzij onze aanwezigheid in het Meubelhart Beusichem.”

Luuk Grandia: “Vorig jaar was als ik terugkijk eigenlijk een goed jaar. We hebben leuke, nieuwe kleden op de markt gebracht en nieuwe samenwerkingen tot stand gebracht, ook dankzij onze aanwezigheid in Beusichem. We mogen echt niet klagen over de resultaten van 2023. Natuurlijk was het rustiger in vergelijking met de twee corona-jaren maar het was nog altijd een positief jaar.” Het bedrijf stelt zich onder andere als doel voor dit jaar om nog meer naam te maken bij de bezoekers van het Meubelhart en daarbuiten: “Onze voornaamste ambitie is om het merk en de naamsbekendheid van het merk verder te verstevigen en uit te bouwen. We willen de collectie verder uitbreiden met mooie, nieuwe toevoegingen en zo de stijgende lijn van 2023 voortzetten.”

Signalen
Hij kijkt verder naar wat dit jaar zou kunnen brengen: “De huidige signalen voor de economie in het algemeen en de huizenmarkt in het bijzonder zijn niet positief. Nauwelijks nieuwbouw en minder verhuizingen, het vormt denk ik de grootste uitdaging voor de gehele interieurbranche. Zeker ten opzichte van de corona periode, toen de rente ook lager was en er meer geld overbleef om te besteden aan het interieur.” Tijdens de komende editie presenteert Beside Rugs twee nieuwe vloerkleden: Amazone en Tweed: “Amazone is de gekleurde variant van onze bestseller Desert. Waarbij we bij Desert de focus leggen op warme natuurtinten, zal Amazone in kleur verkrijgbaar zijn. Vijf moderne, subtiele kleuren met een natuurlijke basis zodat deze op ieder interieur aansluiten. Het vloerkleed is leverbaar in 12 standaard afmetingen.”

“Onze kleden zijn handgeweven, worden in Europa gemaakt en zijn verkrijgbaar in de kleuren die populair zijn.”

“Tweed is een revival van een oude klassieker. Een handgeweven, wollen vloerkleed in vier natureltinten met een speciaal omwikkeld wit, wollen garen. Dit geeft een prachtig optisch effect aan het Tweed vloerkleed. Deze is verkrijgbaar in iedere gewenste afmeting. Onze kleden zijn handgeweven, worden in Europa gemaakt en zijn verkrijgbaar in de kleuren die populair zijn. Voor een aantrekkelijke prijs. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat deze nieuwe kwaliteiten ook zullen aanslaan.”

Leuk en toegankelijk
Op de vraag waarom Beside Rugs ervoor kiest om in Beusichem te staan zegt Luuk: “Dat is lastig te zeggen, het is voor ons pas de tweede keer. Onze aanwezigheid is nog maar heel pril. Maar het is een leuke en toegankelijke manier om onze producten te tonen voor een langere periode in een huiselijke sfeer. Deze keer staan we op een andere plek, tegenover het cateringpunt in de hal van Sit Design en we rekenen op nog meer belangstelling van de bezoekers aan het Meubelhart!”

Meubelhart Beusichem 2024: aantrekkelijk totaalaanbod voor het middensegment: Oost West, Beusichem best

Op 29 en 30 januari en 5 en 6 februari vinden de voorjaarsdagen plaats van het Meubelhart Beusichem. Een inkoopmoment bij uitstek voor woonwinkeliers uit het middensegment van de markt. De exposanten zetten weer hun beste beentje voor en tonen hun nieuwste modellen en collecties in zitmeubelen, kasten, relaxfauteuils, tafels, (eetkamer)stoelen, bedden en andere producten voor het interieur. Het Meubelhart is en blijft het vertrouwde adres voor het bekijken en inkopen, de twee maandagen en dinsdagen zijn nog steeds data die in de agenda van iedere woonwinkelier en andere interieurspecialisten genoteerd staan.

Deze editie kunt u weer inspiratie opdoen en de nieuwste collecties en modellen bekijken en inkopen bij topbedrijven als Eurogros, Hjort Knudsen, Koopmans Meubelen, Wildeboer & van de Weide (W&W), Sit Design, Mecam, NeoStyle, Van der Drift Meubelen, Lenselink Furniture, Vilmers en Zitform, New Ambiance / JC Living, Wiemann, RV Design en Beside Rugs. Zoals gebruikelijk wordt de inwendige mens niet vergeten in het Meubelhart en kunnen de bezoekers rekenen op winterse traktaties tijdens het inkopen voor het voorjaar.

Als extra attentie krijgen de bezoekers aan het Meubelhart Beusichem per exposantenhal een borrelplankje met lekkernijen aangeboden ter herinnering aan hun bezoek tijdens de voorjaarsdagen.